Interviste per EuroNews Albania

Interviste per EuroNews Albania

Qe prej 5 vitesh tek Shqipful kemi punuar cdo dite qe te ndihmojme cdo shiptar ta kete me te lehte te ruaje identitetin e vet kombetar kudo ne bote qofte. Kjo eshte intervista e plote e dhene nga Alban Selami dhe Rudina Kopo per Euronews Albania.
Reading Interviste per EuroNews Albania 1 minute

Qe prej 5 vitesh tek Shqipful kemi punuar cdo dite qe te ndihmojme cdo shiptar ta kete me te lehte te ruaje identitetin e vet kombetar kudo ne bote qofte. Kjo eshte intervista e plote e dhene nga Alban Selami dhe Rudina Kopo per Euronews Albania.